trende

Yüreğir Evden Eve Nakliyat

25.12.2021
533
Yüreğir Evden Eve Nakliyat

Yüreğir Evden Eve Nakliyat

Yüreğir ilçesinde evden eve nakliyat ihtiyaçlarınız için profesyonel çözüm ortağı olarak hizmet sağlıyoruz. Müşterilerimize yıllardır en iyi hizmeti en ekonomik fiyatlara sağlıyoruz. Hizmet kalitemizi daima en üst düzeyde tutmak için hizmet kalitemizi sürekli denetleyip bağımsız anket şirketlerinden hizmet alarak hizmet kalitemizi daima yüksek seviyede tutmak için çaba sarf ediyoruz.

Yüreğir’de evden eve nakliyat hizmeti sağlarken daima müşteri talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Kimi müşteri çok titiz olduğu için evinin içindeki eşyaları kendisi paketlerken kimi müşteri evinin tamamının tarafımızdan paketlenmesini talep eder. Paketleme işlemlerinde kullanılmamış ambalajlama malzemesi tercih etmekteyiz. Tercih ettiğimiz ambalajlama malzemesi avrupa standartlarında olup insan sağlığına zararlı bir madde içermeyen sertifikalı malzemedir.

Yüreğir Asansörlü Nakliyat

Yüreğir asansörlü taşımacılık ihtiyaçlarınız için 45 metrelik asansörlerimiz ile sizlere profesyonel asansörlü taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Asansörlü taşımacılık sistemi bugün birçok müşteri tarafından talep edilse de her nakliye şirketi asansörlü sistem ile taşımacılık hizmeti sağlayamamaktadır. Asansörlü sistem ile yapılan taşımacılıkların çok sayıda avantajı bulunmaktadır. Asansörlü taşımacılık hizmetinde taşınma süreci kısalır ve taşımacılık esnasında meydana gelebilecek zararlar en aza indirgenmiş olur.

Yüreğir Sigortalı Nakliyat

Sigortalı taşımacılık demek eşyaların taşınırken meydana gelebilecek zararlara karşı sigorta kapsamında olması demektir. Sigorta teminat bedelleri genellikle yüzbin türk lirası bandında olup bu sigortalar her türlü hasarı karşılamamaktadır. Teminat kapsamına trafik kazaları, terör saldırıları, doğal afetler ve vandallık gibi olaylar dahil edilmiştir.

Yüreğir Nakliyat Fiyatları

Yüreğir nakliyat fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için doğru yerdesiniz. Son dönemlerde ekonomide meydana gelen dalgalanmalardan dolayı tüm sektörlerde olduğu gibi nakliye sektöründe de fiyat artışları yaşanmıştır. İşçilik rakamlarındaki artışı ambalajlama malzemeleri fiyatları ve mazot fiyatları artışları takip etti. Sonuç olarak nakliye fiyatlarında aynı seviyede artışlar yaşanmıştır.

Bugün, 3+1 büyüklüğündeki bir evin asansörlü sistem ile taşımacılık maaliyetleri ortalama 2000 liradan başlamaktadır. Bu fiyat eşya yoğunluğuna, kat durumuna ve müşterinin talepleri doğrultusunda değişiklik göstermekte olup en doğru fiyat teklifini bizimle görüşerek alabilirsiniz.

Yüreğir Asansör Kiralama

Yüreğir asansör kiralama ihtiyaçlarınız için 7/24 bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dış cephe asansörümüzü sadece kendi işlerimizde değil aynı zamanda ihtiyacı olan kişilere kiraya vererek de kullanmaktayız. Bazen şehir dışından gelen bir nakliye şirketi bazen ise evine yeni aldığı beyaz eşyaları evine çıkarmak için asansöre ihtiyaç duyan bir vatandaşa kiralama hizmetimiz mevcuttur. Asansör kiralama ihtiyaçlarınız için bizlerden randevu almayı ihmal etmeyin.

Yüreğir Evden Eve Taşımacılık

90’lı yıllarda değiliz. Bu yüzden, taşınmak isteyen insanlar evden eve nakliyat firmaları ile çalışmayı tercih ediyorlar. Nakliyat firmaları sayesinde her şeyden önce eşyaların taşınma işlemleri esnasında hasar görmesinin önüne geçiliyor. Ayrıca, taşınma süreci hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanıyor. Bunun yanı sıra, eşya paketleme ve ambalajlama süreçlerinde herhangi bir sorun yaşanmıyor. Ancak, takdir edersiniz ki, bu hizmetleri verdiğini iddia eden çok sayıda Yüreğir evden eve nakliyat firması mevcut! Bu noktada, birçok kişinin en iyi evden eve nakliyat firmasını bulmak adına araştırmalar yaptığını söylemek mümkün!

Her şeyden önce, dolandırıcı nakliyat firmalarına karşı bilinçli olmak gerekiyor. Güncel tarih itibariyle, evden eve nakliyat hizmeti sunduğunu söyleyen çok sayıda merdiven altı firma var. Bu tür firmaların nakliyat sözleşmesi yapmadıkları biliniyor. Bir başka deyişle, verilen sözlerin hiçbirisi kağıda dökülmüyor. Örneğin, taşınma işlemleri öncesinde anlaşılan fiyat; sürecin tamamlanmasının ardından farklı hale gelebiliyor. Bu gibi hallerde, genellikle evini taşıtan kişi mağdur oluyor. Ancak, hizmet aldığı için nakliyat firmasının talep ettiği ücreti ödemek zorunda kalıyor.

Yüreğir Şehiriçi Taşımacılık

Yüreğir içerisinde ihtiyaç duymuş olduğunuz taşımacılıklarda ilçe içi taşımacılık denmektedir. Yüreğir içerisinde evinizi taşıtmak için Yüreğir’de hizmet sağlayan bir nakliye şirketi ile çalışmanız son derece önemldir. Yüreğir’i bile ve tanıyan bir nakliye şirketi olarak sizlere uzman personellerimiz ile dört dörtlük bir taşımacılık hizmeti sunuyoruz.

Yüreğir Şehirlerarası Nakliyat

Yüreğir’den başka bir ile taşınmak için talep etmiş olduğunuz hizmet türüne şehirlerarası taşımacılık denmektedir. Şehirlerarası taşımacılık hizmetinde büyük kamyonlar ile hizmet sağlanmaktadır. Osmaniye, Hatay, Gaziantep veya Mersin gibi yakın illere yapılan taşımacılıklarda eşyalarınız aynı gün içerisinde yeni evinize teslim edilirken bu durum uzak mesafede yer alan bir şehir için farklılık göstermektedir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Hami Akdoğan
Hami Akdoğan
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?